Het begon te kriebelen toen ik een jaar of 14 was. Ik had beslist: ik ga mode-ontwerpster worden. Na de nodige ruzies thuis verliet ik de richting Latijnse en kwam ik terecht op de kunstacedemie. Van het ene uiterste naar het andere ... zo ben ik. Toch kon ik er niet zo goed aarden en werd de droom opgeborgen. 

Na al die jaren was er opnieuw DAT gevoel, ik haalde de naaimachine die ik voor mijn 18de verjaardag had gekregen van onder het stof en volgde verschillende cursussen. Ik kreeg in die tijd ook 3 kinderen en toen werd ik opeens 40. Tijd om de sprong te wagen, het is nu of nooit ... 

Het begon allemaal met deze (domein)naam: s-tof (es tof), nu is de zoektocht naar leuke stofjes en patronen aan de gang. Opmerkingen, vragen, suggesties, één adres: iris@s-tof.be 

Het idee
Ik wil meer zijn dan een gewone stoffen en fournituren winkel. Het idee is om kinderkleding op smaak (op vraag) te maken. Je ziet een leuk stofje, een leuk patroontje, je wilt het maken maar hebt geen tijd of naaien is je ding niet en je wilt toch iets origineels... geen probleem, ik maak het met veel plezier en liefde zodat je zoon / dochter er net DAT tikkeltje anders bij loopt.

T-shirt / Kleedje op smaak

In de rubriek 'Ontwerp zelf' vind je een aantal patronen die ik gekozen heb en waarmee je eindeloos kan variëren. Een zakje, of twee, een polokraag of een ronde kraag, korte mouwen, lange mouwen of misschien toch een kleedje? Je kiest eerst alle onderdelen en dan ga je per onderdeel een stofje kiezen. Zo krijg je al snel een idee hoe jouw ontwerp er zal uitzien. Veel plezier!