Alle stoffen : prijs per 10 cm.
SKU N/A Bekijk alle ,

Sweater Cable

80.00

Een handgemaakte sweater is van hoge kwaliteit en voelt zeer aangenaam aan om te dragen. Dit komt doordat het productieproces veel aandacht en zorg vereist. De sweater wordt gemaakt van zachte en duurzame stoffen zoals katoen, wol of een blend van natuurlijke vezels, die zorgen voor een comfortabele pasvorm en een warm, zacht gevoel op de huid.

Het handgemaakte aspect geeft de sweater een uniek karakter. Elke steek is met de hand gezet, wat zorgt voor precisie en liefde in elk kledingstuk. Het is een stuk dat niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en tijdloos, geschikt voor allerlei gelegenheden en seizoenen.

Bij het dragen van een handgemaakte sweater ervaar je niet alleen comfort, maar ook de voldoening van een zorgvuldig vervaardigd product, dat vaak langer meegaat dan massaal geproduceerde alternatieven. Het is een ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, comfort en ambachtelijke productie.

Wil je het model graag passen? De sweaters zijn beschikbaar in de winkel MADE IN ANDERLECHT (Wayezstraat 135 – 1070 Anderlecht)

Wassen op 30°

De prijzen van de stoffen zijn per 10 cm. Wil je 1 meter? Voeg dan 10 stuks toe. De stof wordt in zijn geheel geknipt.

Perfecte combinatie