Bonjour, je m'appelle Iris et je suis ravie de vous rencontrer.

Het begon te kriebelen toen ik ongeveer 14 jaar oud was. Ik had besloten: ik zou modeontwerpster worden. Na wat ruzie thuis verliet ik de Latijnse oriëntatie en belandde op de kunstacademie. Van het ene uiterste naar het andere… dat is wat ik ben. Maar ik kon me daar niet goed verankeren en de droom werd opzij geschoven. Na al die jaren kwam dat gevoel terug, ik haalde de naaimachine die ik voor mijn 18e verjaardag kreeg uit het stof en volgde verschillende cursussen. Ook kreeg ik in die tijd drie kinderen en werd ik plotseling 40. Tijd om de sprong te wagen, het is nu of nooit… Het begon allemaal met deze (domein)naam: s-tof (tis tof), nu is het zoeken naar leuke stoffen en patronen. Reacties, vragen, suggesties, slechts één adres: iris@s-tof.be

In 2019 vonden we een supermooi pand: een winkeltje vooraan, een atelierruimte achteraan met een supergroot dakraam. We hebben verbouwd en nu is mijn droom werkelijkheid geworden.

Je kunt bij mij terecht voor workshops, stoffen, fournituren, handgemaakte kleding en leuke gepersonaliseerde cadeautjes.
Een adres: Rue Edmond Delcourt 8 in 1070 Anderlecht.
In het hartje van Anderlecht, vlakbij het metrostation Sint Guido, ga ik graag met u de creatieve uitdaging aan.